Skip to main content

Des de la seua creació, INGENIO ha donat una gran prioritat a les activitats de formació dirigides tant als investigadors acadèmics com als professionals.

Proporcionem un entorn excepcional per a la formació doctoral. Els doctorands d'INGENIO treballen en un entorn cooperatiu i multidisciplinari i tenen accés al nostre experimentat equip d'investigació, així com a la nostra àmplia xarxa de col·laboradors internacionals.

INGENIO també ofereix una àmplia gamma de programes de formació en Gestió de la Ciència i la Tecnologia (Màster, Diplomes...), així com cursos dissenyats específicament per a organitzacions públiques i privades. Oferim cursos en col·laboració amb organitzacions nacionals i internacionals, prestant especial atenció a les necessitats específiques dels estudiants professionals que participen en programes de formació contínua.

Tots els nostres cursos són impartits per professors altament experimentats, i busquen desenvolupar enfocaments d'ensenyament oberts, pràctics i innovadors.