Skip to main content
Mon, 28/03/2022 - 12:40

Aquest divendres es celebra el VII Core Seminar: "Recerca en Salut Mental: Repensant les prioritats?", que comptará amb la participació de Jordi Molas, director de INGENIO (CSIC-UPV). Es celebrarà Aula Magna de la Casa de la Convalescència (C/ Sant Antoni Maria Claret, Barcelona). L'acte inaugural tindrà lloc a les 09:00 i la jornada s'allargarà fins a pasades les 13:00.

L'acte pretén analitzar tots els factors biològics i ambientals que influeixen a la salut mental, conèixer els mecanismes d'investigació que s'empren per a examinar aquests factors i quëstionar si s'està fent una investigació adient. Jordi Molas parlarà sobre el debat que existeix al voltant de la priorització de la recerca en temps de reptes socials.

La xarrada inaugural correrà a càrrec d'Armand Sanchez, Vicerector de recerca i transferència de la Universitat Autònoma Barcelona; Immaculada Pinar, co-directora de la Fundació Joia i Magda Casamitjana, Directora del Pacte Nacional de Salut Mental de la Generalitat de Catalunya. Posteriorment, Beatriz Olaya, del Parc Sanitari Sant Joan de Déu-CIBERSAM analitzarà el finançament de la recerca en salut mental i el valor de la recerca interdisciplinar; Sara Näsström, de l'Agència d'innovació sueca (VINNOVA) parlarà sobre estratègies de recerca i innovació en Salut Mental, mentre que Ismael Ràfols, investigador del Centre for Science and Technology Studies, de la Universitat de Leiden i exinvestigador de INGENIO (CSIC-UPV), exposarà un estudi sobre les prioritats de la recerca en salut mental: "Mapping Mental Health & Well-being. An investigation of the landscape of mental health research". Una taula redona sobre les prioritats de la recerca en salut mental a Catalunya tancarà la jornada. Si teniu interés en asistir a l'esdevenitment, l'inscripció està oberta: https://t.co/4nFyWoxhp9

Consulteu el programa complet: https://fundaciojoia.org/images/pdf/Programa-VII-Core-Seminar.pdf