Skip to main content

Inanna Catalá Miguel, és llicenciada en Ciències Biològiques i DEA en projectes d'enginyeria i innovació per la Universitat Politècnica de València. Acumula una àmplia experiència en les activitats de formació, investigació i consultoria en àrees com la innovació social, desenvolupament organitzacional, gestió de la innovació i del coneixement, tecnologies blanes (creativitat, lideratge, treball en equip, comunicació, mestratge personal) i plataformes col·laboratives per al treball en xarxa.

És coordinadora de formació en el Programa DINA, desenvolupat pel CSIC i liderat científicament per ENGINY (CSIC-UPV); professora associada de la Universitat Politècnica de València en l'àrea d'Organització d'Empreses; i participa com a especialista en el Màster de Gestió de la Ciència i la Innovació en les àrees de Gestió de la Innovació i Gestió del l Coneixement.

En col·laboració amb la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València ha impartit cursos per al PDI i PAS d'aquestes universitats relacionats amb: Direcció d'equips de treball, Mestratge personal, Habilitats de comunicació, i Prevenció del Burn-out.

Com a consultora, ha col·laborat amb REDIT i els centres tecnològics AIDO i AIMME en projectes d'innovació docent, i ha impartit cursos de creativitat, comunicació, lideratge, treball en equip i formació de formadors, dirigits, tant al personal dels centres tecnològics de la Comunitat Valenciana, com a les pime associades a aquests centres. Ha sigut homologada com a consultora de gestió de la innovació pel Consell Superior de Cambres i per l'IMPIVA.

Sòcia fundadora d'una empresa de base tecnològica, ha impulsat i dirigit projectes d'innovació social en els quals es combinen el desenvolupament de xarxes en les quals els diferents actors involucrats en la problemàtica a tractar es comprometen i treballen junts per a la generació i implementació de solucions noves, i la posada en marxa de plataformes tecnològiques per a suportar el treball col·laboratiu de la xarxa. Per exemple, la Plataforma Virtual per a la Igualtat de Gènere a la província de Granada (https://www.dipgra.es/contenidos/redesdeigualdad.dipgra.es/) i la Plataforma per a l'atenció integral de la violència de gènere a Burjassot. Com a investigadora ha participat en projectes d'I+D+i en col·laboració, finançats per convocatòries nacionals i de la Comunitat Valenciana. Per exemple, I-APRENENTATGE. Plataforma per a la Formació on-line en Innovació Tecnològica (Ministeri de Ciència i Innovació-Programa Nacional de Projectes d'Investigació Aplicada); i-NEGOCI - Portal Empresarial per al foment de la Coproducció de Valor i implementació de Models de Negoci (Pla AVANÇA 2. MITYC-FEDER); EPISTEME - Ecosistema Digital per a suportar la coproducció o cocreació de valor entre PIME de base tecnològica (AVANÇA Competitivitat I+D+i - Projecte Tractor. MITYC); REDNOVA - Plataforma web per a suportar la creació de Xarxes en el Núvol per a la Coproducció de Valor (INNPACTO.MICINN-FEDER); i-VALOR - Portal Empresarial que suporta processos d'innovació oberta i interoperabilitat empresarial (CDTI-PID); INNOVAGORA - Plataforma web per a la Gestió de la Innovació a través de xarxes de col·laboració (Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació de la Generalitat Valenciana).

No s'han trobat publicacions.
La Universitat Politècnica de València acogerá del 6 al 9 de marzo el curso “Estrategias de Marketing para impulsar el Intercambio y Transferencia del Conocimiento (ITC)”, organizado en el marco del…

INGENIO y la Universidad Internacional Menéndez Pelayo (UIMP), con la colaboración del Ministerio de Ciencia e Innovación, han organizado el curso “¿Cómo orientar la investigación para crear impacto…

No s'han trobat documents de treball.
No s'han trobat conferències.