Skip to main content

Míriam Acebillo-Baqué és investigadora a INGENIO des de l'any 2021. Doctora en ciència política, polítiques públiques i relacions internacionals (Universitat Autònoma de Barcelona, ​​UAB). Llicenciada en Física (UAB). Màster en Governança per l'Institute of Development Studies (IDS), University of Sussex. Màster en Estratègies, polítiques i agents de cooperació al desenvolupament, Institut HEGOA, Universitat del País Basc i postgraduada en Cultura de Pau per l'Escola de Cultura de Pau (UAB).

 

La seva línia de recerca se centra en la relació entre les polítiques i els actors socials i els reptes plantejats per fenòmens com la mobilitat humana, la desigualtat o la crisi ambiental a les societats contemporànies, i inclou subprocessos de recerca relacionats amb la innovació transformadora; l'agència de la societat civil en processos de governança; les polítiques sobre el desenvolupament i la pau; i els enfocaments interseccionals a la desigualtat.

 

Després de doctorar-se ha treballat com a investigadora postdoctoral a la UAB (a l'Institut de Govern i Polítiques Públiques, IGOP) i a la University of Auckland. Anteriorment, va treballar com a investigadora i consultora en projectes nacionals i internacionals, així com en el sector de les ONG de pau, drets humans i desenvolupament, en què continua col·laborant activament. En treballs anteriors ha dissenyat i facilitat processos de cocreació de coneixement i de planificació, utilitzant enfocaments participatius i de recerca-acció.

No s'han trobat publicacions.
No s'han trobat notícies.
No s'han trobat documents de treball.
No s'han trobat conferències.